Şoför esnafına bilgilendirme toplantısı

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından servis şoförlerine yönelik olarak eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından servis şoförlerine yönelik olarak eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve aynı zamanda Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf ve  sanatkar camiası büyük bir camia. Sıkıntısı da büyük. Çünkü göz önündeyiz. Özel araçlar istediği gibi park eder, 2 sıra park eder ve hiç kimse sesini çıkartmaz. 2 tane minibüs yan yana durduğu zaman ‘bakın minibüsler yine başımıza bela!’ denir. Bunların hepsi bizim yaşadığımız olaylar. Ama ben şuna yürekten inanıyorum esnaf ve zanaatkâr kesimi, bu memleketin  omurga kemiği ve  çimentosu. Bu memleketin temel taşı şu salonda gördüğünüz esnaf ve zanaatkâr kesimi. Belediyeler aslında denge unsuru olması lazım, ama  belediyeler esnaflarla yarışır durumda.” dedi.

 

 

Eğitim toplantısına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetle Şube Müdürü Murat Deniz, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri yetkilisi Mehmet Kayış, şoför esnafı katıldı.

 

Toplantıda şoför esnafına, trafik, ulaşım ve iletişim konularında bilgiler aktarıldı.

 

 

 

 

 

Tür DOSYA İNDİR